Contact Abpraxis Center 

ABPRAXIS CENTER SRL

Cabinet stomatologic Logo

Servicii si tratamente medicale

 

Abpraxis Center SRL

 

vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra, atat pentru rezolvarea problemelor urgente, cat si pentru obtinerea unui tratament optim, sau pentru prevenirea imbolnavirilor dentare si o estetica cat mai buna. Incercam sa personalizam tratamentul stomatologic in functie de cerintele estetice, clinice si financiare ale fiecarui pacient in parte intr-o ambianta moderna si placuta.

 

Cabinetul nostru stomatologic din Carei detine o gama variata de instrumentar, de calitate ce vine in sprijinul medicului dar in acelasi timp, oferindu-i pacientului siguranta si confortul de care are nevoie.

 

Stim ca timpul dvs este pretios de aceea respectam cu strictete programarile si avem flexibilitate in alegerea orelor de tratament.

 

Stomatologia tine de fiecare data de sanatatea dintilor.

Pentru a obtine un zambet frumos, stralucitor si fara carii sau alte probleme orale, este necesar a vizita medicul stomatolog de cel putin de doua ori pe an. Pentru asta, se recomanda vizitarea unui cabinet dentar care sa se ocupe cu profesionalism de toate aceste interventii.

 

Totusi, stomatologia nu se refera numai la tratarea dintilor in urma neingrijirii potrivite a acestora. De asemenea, este vorba si de indreptarea dintilor, de cosmetica dentara, dar si de implanturile care duc la umplerea subtila a locurilor libere unde s-au pierdut dinti.

 

Estetica este foarte importanta atunci cand ne cream o prima impresie despre cineva.

 

Felul in care arata, in care se prezinta, dar si felul in care vorbeste si zambeste o persoana este important.

Asadar, a avea dinti curati, frumosi si sanatosi este dorinta tuturor dintre noi. Pentru asta, vizita periodica la un cabinet stomatologic nu trebuie ratata.

 

La cabinetul stomatologic Abpraxis Center SRL din Carei, tratamentele dentare existente in oferta de servicii includ implantul dentar, coroanele dentare, estetica dentara, dar si montarea de aparate dentare pentru corectarea dintilor si serviciile de stomatologie generala.

 

Dintii frumosi si stralucitori si o gura sanatoasa pot deveni cartea noastra de vizita atunci cand avem de-a face cu diferite situatii din viata de zi cu zi.

 

Caracteristica cea mai dorita de multa lume tine de culoarea danturii.

Se doreste un zambet cat mai aproape de alb, de natural si care sa si straluceasca, fara a fi evidentiat intr-un anumit fel.

Pentru asta, clinica noastra recomanda serviciile de albire profesionale, care duc mereu la un aspect

desavarsit si fermecator pacientului in cauza.

 

 

 

cabinet stomatologic
pagini Aurii

ABPRAXIS CENTER SRL

 

Program de functionare

 

     Luni         10:00 - 16:00

     Marţi        12:00 - 19:00

     Miercuri    10:00 - 16:00

     Joi           12:00 - 19:00

     Vineri       10:00 - 16:00

 

Telefon

 

0723 244 086

 

E-mail

drbudau.calin@yahoo.com

 

Adresa

 

Str. 1 MAI, Nr. 6, Ap. 3

CAREI

Cod Postal 445100

Jud. SATU-MARE

Site Web realizat si gestionat de FCR Media On Line SRL - www.paginiaurii.ro